Η λατρεία του προς τον Άλεξ Φέργκιουσον δεν κρύβεται, ιδίως πλέον που υπάρχει… και στο χέρι του. Ένας θαυμαστής του, παγκοσμίου φήμης, τεχνικού έκανε τατουάζ προς απόδειξη των συναισθημάτων του, αλλά με αυτό έδειξε και την απροσεξία του.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι αυταπόδεικτα ο «μεγαλύτερος» προπονητής που πέρασε από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την οδήγησε σε στιγμές δόξας και μεγαλείου και μαζί της κατέκτησε τα περισσότερα τρόπαια από οποιονδήποτε άλλο κόουτς στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Προς τιμήν όλων αυτών, ο Άγγλος φαν της ομάδας, αλλά ακόμη περισσότερο του Φέργκιουσον, «χτύπησε» τατουάζ στο χέρι του με το όνομα 72χρονου προπονητή, αλλά γραμμένο λάθος.

Ο… καλλιτέχνης που του το έκανε δεν ήξερε προφανώς και έγραψε «Manchester United, Sir Alex Feguson, The Impossible Dream, 1986-2013». Όλα καλά ως προς τις χρονολογίες, καθώς πρόκειται για τη χρονιά που ανέλαβε και για εκείνη που έφυγε ο Σε Άλεξ από την ομάδα. Έλα όμως που από Φέργκιουσον τον έκανε… Φέγκιουσον και δεν το είχε δει, ακόμη και μέχρι τη στιγμή που έβγαλε τη φωτογραφία, απαθανατίζοντας το λανθασμένο «έργο».

Άντε να το διορθώσει τώρα…