Μεγάλη αίσθηση είχε προκαλέσει η μεταγραφή του Αλέξανδρου Τζόρβα στην Ινδία για χάρη της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ -ένα μήνα από την ίδρυσή της- όμως η απόφασή του αυτή φαίνεται πως έχει αναγνωριστεί…

Συγκεκριμένα, η ασιατική ιστοσελίδα «Sportskeeda.com» κατατάσσει τον 32χρονο τερματοφύλακα στην κορυφή των καλοκαιρινών μεταγραφών της ινδικής Σούπερ Λίγκας, εκεί όπου τον τελευταίο μήνα έχουν ολοκληρωθεί 49 προσθήκες.

«Ο 32χρονος γκολκίπερ δεν έχασε λεπτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 με την εθνική Ελλάδος και ήταν επίσης μέλος στην ομάδα του EURO του 2012. Ο Τζόρβας φέρνει μεγάλη ποιότητα κι εμπειρία στη νεανική ομάδα της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ», ήταν η τοποθέτηση στο εν λόγω δημοσίευμα, συμπληρώνοντας:

«Έχει κατακτήσει την ελληνική Σούπερ Λίγκα με τον Παναθηναϊκό κι έχει αγωνιστεί στην Ιταλία με την Παλέρμο και την Τζένοα. Την περυσινή σεζόν, ο Τζόρβας έπαιζε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Θα είναι ένας από τους τρείς “μουντιαλικούς” της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ μαζί με τον Ζοάν Καπντεβίλα και τον Κόρνελ Γκλεν. Αναμένεται να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας».

Θέση στην κορυφαία πεντάδα (τέταρτος) έχει και ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Πουν Σίτι, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Εναπομείναντες στη σχετική λίστα είναι οι: Κριστόφ Φαν Χουτ (Ντελχί Ντιναμό), Μάνουελ Φρίντριχ (Μουμπάι Σίτι) και Μπόρχα Φερνάντες (Ατλέτικο Κολκάτα).

Πηγή: Sport-fm.gr