Η Ίντερ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A καθώς αυτή τη φορά επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι κι έτσι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για 14ο παιχνίδι πρωταθλήματος οι «νερατζούρι» παραμένουν αήττητοι.

Το αήττητο των «νερατζούρι» καλά κρατεί. Για 14ο παιχνίδι στη Serie A παρέμειναν αήττητοι και βρίσκονται «αγκαλιά» με το 19ο τους πρωτάθλημα. Κόντρα στην Κάλιαρι, μπορεί αρχικά να τα βρήκε σκούρα αλλά χάρη στο γκολ του Νταρμιάν στο 77’ έφτασε στο πολυπόθητο τρίποντο.

Η Κάλιαρι μπορεί να είχε στο πρώτο ημίχρονο την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσε ουσιαστικά ποτέ να κάνει αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή. Από την άλλη η Ίντερ μπορεί να σπατάλησε ένα κάρο ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μετά από ωραία ασίστ του Χακίμι, ο 31χρονος μπακ νίκησε τον Βακάριο για το 1-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων κι έτσι η Ίντερ έφτασε στους 74 βαθμούς ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Κάλιαρι του Λυκογιάννη, παρέμεινε τρίτη από το τέλος με 22 βαθμούς.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βριλ, Μπαστόνι, Νταρμιάν (84’ Ντ’ Αμπρόσιο), Ερικσεν (81’ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Σένσι (81’ Βεσίνο), Γιανγκ (70’ Χακίμι), Λουκάκου, Σάντσες (70’ Μαρτίνες)

Κάλιαρι: Βικάριο, Γκοντίν, Ρουγκάνι (85’ Σιμεόνε), Καρμπόνι, Νάντες, Ντάγκαν (72’ Ασαμόα), Ναϊνγκολάν, Μαρίν, Τζάπα, Νάντες, Παβολέτι, Πέντρο

Πηγή: gazzetta.gr