Ο Φλοράν Μαλουντά απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, όπως αποκαλύπτει ο «Τρελός του χωριού» της «SportDay».

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θεωρεί πως υπάρχουν κενά στο ρόστερ και ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση μεσοεπιθετικά. Σε αυτό συμφωνεί και η διοίκηση και την έσχατη στιγμή πήγε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει μια προσθήκη που θα προκαλούσε αίσθηση. Ο Γάλλος εξτρέμ έφυγε από την Τρανζοσπορ, καθώς δεν τα πήγαινε καλά με τον Χαλίλχοζιτς και υπήρξε επαφή με τον μάνατζερ του, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο τα λεφτά, καθώς παραμένει ψηλά το κασέ του 34χρονου παίκτη, ενώ ο χρόνος ήταν λίγος για να χειριστούν διαφορετικά το θέμα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πιθανότητες για να γίνει ακόμη μια κίνηση υπάρχει ακόμη και φυσικά θα πρόκειται για ελεύθερο παίκτη, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει τις τελικές εισηγήσεις για να «ανάψει» το πράσινο φως. Ανοικτό παραμένει πάντα και το θέμα του Κριστιάν. Ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσέ δεν έχει βρει ακόμη ομάδα σε καλύτερο (από το ελληνικό) πρωτάθλημα και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πηγή: sport-fm.gr