Η Ρακέλ Γιάκομπ, σύζυγος του Ζοσέ Σα, αντέδρασε στα μηνύματα που της έστειλαν για τον Πορτογάλο γκολκίπερ και αποκάλυψε ότι την ημέρα του αγώνα με την Άρσεναλ ήταν η κηδεία της γιαγιάς του.

Η Ρακέλ Γιάκομπ μέσω Insta Story που έκανε λόγο για μηνύματα τα οποία της έστειλαν λόγω της απόδοσης του άντρα της στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Μεταξύ άλλων η Ρακέλ αναφέρει για τον Ζοσέ Σα πως «δεν είμαι το άτομο που θα σωπάσει και σχετικά με τα μηνύματα που έχω δεχθεί το τελευταίο 24ωρο.

Πρώτον: είμαι η γυναίκα ενός παίκτη και όχι ένας ποδοσφαιριστής. Ακόμα και έτσι δεν έχετε το δικαίωμα να μην με σέβεστε. Δεύτερον όποιος είναι οπαδός ή φίλαθλος του Ολυμπιακού να έχει πιο καλή μνήμη για τη φανταστική προσφορά του άνδρα μου τις τελευταίες 2 σεζόν και θα πρέπει προτού τον κριτικάρετε να δείτε την ποιότητά του. Κακές στιγμές όλοι έχουν. Τρίτον: για όσους λένε πως έχασε το πάθος του και δεν θέλει να είναι εδώ άλλο την ίδια ημέρα του αγώνα ήταν η κηδεία της γιαγιάς του και δεν μπορούσε να στηρίξει την οικογένειά του και να είναι εκεί να πει ‘αντίο’.

Εάν αυτό δεν είναι αγάπη πάνω απ’ όλα για την ομάδα και υπευθυνότητα για τη δουλειά του δεν ξέρω το τι άλλο είναι. Θα υπερασπίζομαι και θα στηρίζω την ομάδα (τον Ολυμπιακό) στα καλά αλλά περισσότερο στις κακές στιγμές. Θα στηρίζω και θα ανυψώνω ηθικά τον άντρα μου πάντα και σε όλες τις στιγμές και θα το κάνω είτε έχω στήριξη από εσάς και είτε όχι. Εάν όμως είστε φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει και εσείς να έχετε την ίδια αποστολή». 

Πηγή: gazzetta.gr