Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε την Μπαρτσελόνα από τη συνέχεια του Champions League, στη φάση των «16», καθώς η ισοπαλία με 1-1 στη γαλλική πρωτεύουσα της αρκούσε για να πάρει την πρόκριση. Στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο αρκούσε το 1-4 στην Καταλονία, για να περάσει στα προημιτελικά.

Ωστόσο, η συνέχεια του αγώνα στο «Παρκ ντε Πρενς» θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική, εάν ο Λιονέλ Μέσι ευστοχούσε στο πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ωστόσο, ο Κέιλορ Νάβας κατάφερε να βγάλει ακόμη ένα σουτ από την άσπρη βούλα.

Όμως, οι «μπλαουγκράνα» διαμαρτύρονται πως η εκτέλεση θα έπρεπε να επαναληφθεί. Μια φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω διαδικτύου, στην οποία φαίνεται πως η εσχάτη των ποινών να έπρεπε να επαναληφθεί.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Βεράτι μπήκε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πριν φτάσει στην μπάλα ο Αργεντίνος. Μάλιστα, ο Ιταλός ήταν αυτός που απομάκρυνε από την περιοχή της ομάδας του. Αυτό απαγορεύεται σύμφωνα με τους κανονισμούς και το πέναλτι θα έπρεπε να γίνει ξανά.

Το VAR, πάντως, αν και χρησιμοποιήθηκε για το αν πατούσε στη γραμμή ο Νάβας, δεν εντόπισε την κίνηση του Βεράτι. Αυτό εξόργισε αρκετούς φίλους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι πήραν «φωτιά» στα social media.