Οι τρεις ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα σε 17 ημέρες από τον ΠΑΣ Γιάννινα, πρώτα στο ουδέτερο Αγρίνιο, μετά στη Λεωφόρο (για το Κύπελλο Ελλάδας και οι δύο) και τέλος στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για τη Super League 1, φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον προπονητή του, Λάζλο Μπόλονι.

Τον Ρουμάνο τεχνικό στηρίζει ο Πιέρ Ντρεοσί. Ωστόσο, οι… πλάτες του Γάλλου γενικού διευθυντή ίσως να μην φτάνει. Και αυτό διότι, σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, η Δευτέρα (08/03) είναι ημέρα κρίσης για το μέλλον του στον πάγκο. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, όλα μοιάζουν ανοιχτά αυτήν τη στιγμή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επαφή με τον Ντρεοσί, με τον τελευταίο να εκφράζει την άποψη πως μια απόφαση απόλυσης προπονητή στην παρούσα φάση δεν θα εξυπηρετούσε σε τίποτα την ομάδα. Ο Γάλλος, που αποτέλεσε επιλογή του Ρουμάνου προπονητή, θεωρεί πως ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του σε ανάκαμψη στα πλέι οφ, έχοντας ως «πάτημα» τα καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι.

Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΠΑΕ εμφανίζεται εμφανώς προβληματισμένος τόσο με την εικόνα της ομάδα, όσο και με το κλίμα στα αποδυτήρια. Αν και φέρεται να έχει έντονες αμφιβολίες για το ότι ο Μπόλονι θα μπορέσει να γυρίσει την κατάσταση, προς το παρόν δεν είναι γνωστό τι θα αποφασίσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει τον τελευταίο λόγο…

Μέσα σε όλα ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του και το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο οποίο η νίκη είναι επιβεβλημένη για πολλούς λόγους και ιδίως βαθμολογικούς.