Η Μακάμπι Νετάνια έκανε την καλοκαιρινή της μεταγραφή υπέρβαση, με την απόκτηση του Ντουντού! Όμως, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και την περσινή σεζόν του ΟΦΗ, δεν πρόλαβε καν να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα της ομάδας του Ισραήλ, καθώς η τελευταία τον «έκοψε», με την αιτιολογία πως ο έμπειρος Βραζιλιάνος έχει πρόβλημα στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο προσεχές μέλλον!

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ο Ντουντού, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καμία προπόνηση στην προετοιμασία της Νετάνια, δείχνοντας να μη βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Όμως, από την πλευρά του, ο έμπειρος Βραζιλιάνος μέσος αρνείται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, εντούτοις παραδέχεται πως είναι πίσω στη φυσική κατάσταση, καθώς είχε να κάνει προετοιμασία για πάνω από ένα χρόνο:

«Έχω να κάνω προετοιμασία για πάνω από 1,5 χρόνο. Δεν έκανα ούτε στη Βραζιλία, αλλά ούτε και στην Ελλάδα και η πρώτη που έκανα είναι φέτος με τη Νετάνια. Πράγματι, ένιωσα κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είμαι ακόμα τραυματίας, αλλά αυτό οφείλεται στο βεβαρημένο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Ξέρω πολύ καλά το σώμα μου και είμαι σίγουρος πως δεν έχω κανένα πρόβλημα στο γόνατό μου», είπε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα «walla.co.il», ο Ντουντού.

Πηγή: Sport-fm.gr