Ενθουσιασμένος που θα αγωνίζεται πλέον για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίστηκε ο Νταβίντ Λουίς κατά την διάρκεια της παρουσίασής του από τον πρόεδρο του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Παρίσι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτού του πρότζεκτ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για έναν ακόμα μεγάλο σύλλογο, μετά τη Μπενφίκα και την Τσέλσι. Ελπίζω να ξεκινήσω να παίζω αγώνες όσο πιο γρήγορα γίνεται και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Θα δώσω τα πάντα», ήταν η τοποθέτηση του 27χρονου αμυντικού για τις πρώτες του εντυπώσεις ως παίκτης του συλλόγου.

Για τον «παρτενέρ» του στο κέντρο της άμυνας της εθνικής Βραζιλίας και νέο συμπαίκτη του στους πρωταθλητές Γαλλίας, Τιάγκο Σίλβα: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Παίζουμε καλά μαζί και το κάνουμε για πολύ καιρό. Καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον με ένα βλέμμα. Πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε να βελτιωθούμε».

«Θέλω να βοηθήσω την Παρί Σεν Ζερμέν να πάρει το πρωτάθλημα. Ο σύλλογος θέλει να κατακτάει το τρόπαιο κάθε χρόνο, όπως και όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει», ήταν τα λόγια του Τιάγκο Σίλβα για τους στόχους του με την ομάδα.

Για το νούμερο «32» που θα φοράει στην φανέλα του, είπε: «Μου αρέσει πολύ το νούμερο “32”. Είναι το ανάποδο “23” που φορούσα στη Μπενφίκα. Θα κάνω ότι μπορώ για να αφήσω το στίγμα μου κι ελπίζω πως θα αρέσει στους φιλάθλους».

Πηγή: sport-fm.gr