Ένα όνομα λιγότερο έχει ο Μανόλο Χιμένεθ στο απουσιολόγιό του ενόψει του κυριακάτικου (28/02, 19:30) ντέρμπι της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Γεβγέν Σάκχοφ προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική ημέρα χωρίς την παραμικρή ενόχληση και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Μάλιστα, ο Ουκρανός, που επιστρέφει έχοντας ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο, δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού. Βέβαια, υπάρχει και το δίλημμα για τον παίκτη που θα βρεθεί δίπλα του, αφού ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι «καυτός» και μάλιστα βοηθά πολύ στο σκοράρισμα, αλλά ο Νέναντ Κρίστιτσιτς είναι εκείνος, με τον οποίο ο Σάκχοφ έχει αποτελέσει ένα «δεμένο» δίδυμο.

Πάντως, ο Πολωνός έχει το προβάδισμα έναντι του Σέρβου να ξεκινήσει στο ματς της Λεωφόρου, ανεξάρτητα με τον σχηματισμό του Χιμένεθ που θα είναι είτε 3-5-2 είτε 4-2-3-1.

Κατά τα άλλα, η σημερινή προπόνηση διεξήχθη με τους γνωστούς απόντες. Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Ανέλ Σαμπανάτζαβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες συνέχισε τη θεραπεία του.