Το ότι ο Νικ Κύργιος είναι ευέξαπτος και το παιχνίδι του επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα νεύρα που μπορεί να έχει, είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια. Το ότι εξερράγη για ακόμη μια φορά κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού του, δεν αποτελεί καμία έκπληξη.

Το μόνο που διαφέρει, συνήθως, είναι ο λόγος για να ανέβει… το αίμα στο κεφάλι του. Αυτήν τη φορά ο Ελληνοαυστραλός τενίστας είχε δύο λόγους για να γίνει έξαλλος, κατά τη διάρκεια του ματς με αντίπαλο τον Φρεντερίκο Φερέιρα Σίλβα για τον 1ο γύρο του Australian Open.

Ο Κύργιος επιτέθηκε στα μέλη του box του, αρχικά φωνάζοντάς τους να… ξυπνήσουν, ώστε να του πουν κάτι όταν έγινε μπρέικ από τον αντίπαλό του. Στη συνέχεια φώναξε για να απομακρυνθεί κάποια γυναίκα από τον συγκεκριμένο χώρο.

«Πες στην κοπέλα σου να φύγει από το box μου!», ήταν η ατάκα που ακούστηκε από το στόμα του, σε όχι τόσο ήρεμο τόνο -όπως μπορεί κανείς να φανταστεί. Πάντως, το περιστατικό αυτό δεν τον εμπόδισε να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-4, αλλά και τον αγώνα με 3-0 σετ (όλα με 6-4).

Δείτε τα νεύρα του Κύργιου: