Με γκολ των Σάκχοφ και Τάνκοβιτς η ΑΕΚ νίκησε τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League 1.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν στο ματς με στόχο να πιέσουν ψηλά, όπως ζητούσε ο Μανόλο Χιμένεθ, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Η ΑΕΚ έκανε αισθητή την παρουσία της επιθετικά με τους Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς στο 9′ και στο 11′, κινδύνεψε στο 12′ με το δυνατό σουτ του Στάικου που απέκρουσε ο Αθανασιάδης και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 15′ με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ από την πάσα του Γκαρσία αλλά δεν πλάσαρε καλά τον Βάτερμαν.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όπως έδειχνε και η κατοχή της μπάλας (51%-49%), με τον ρυθμό να πέφτει μετά το 25′-30′ και την Ένωση να ανοίγει τελικά το σκορ στο 43′: Κόρνερ του Σιμάνσκι, πρώτη κεφαλιά από τον Λάτσιο, δεύτερη από τον Σάκχοφ, η μπάλα στα δίχτυα και 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ είχε διπλή ευκαιρία στο 60′ με τους Γρίβα και Σαρδινέρο αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αλμπάνης έκανε μπάσιμο στην περιοχή των Κρητικών και πήγε για το 0-2, αλλά η μπάλα κόντραρε στο σουτ που έκανε και κατέληξε στην αγκαλιά του Βάτερμαν. Τελικά η ομάδα του Χιμένεθ κλείδωσε το τρίποντο στο 71′, όταν ο Ολιβέιρα έδωσε ωραία στον Τάνκοβιτς και αυτός με άψογο πλασέ έγραψε το 0-2, με το οποίο η ΑΕΚ πήγε στη 2η θέση και στους 40 βαθμούς, στο +1 από τον Άρη.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Στάρτζεον, Νέιρα, Βούρος (59′ Γρίβας), Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο (82′ Καστάνιος), Στάικος (69′ Ντε Γκούζμαν), Μεγιάδο, Κοροβέσης (82′ Λυμπεράκης).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μπακάκης (74′ Σιμόες), Σβάρνας, Λάτσι (56′ Νεντελτσιάρου), Λόπες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία (74′ Χριστόπουλος), Αλμπάνης (66′ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (66′ Ολιβέιρα).