Ο Ατρόμητος προηγήθηκε, ο Παναιτωλικός ισοφάρισε και η αναμέτρησή τους έληξε χωρίς νικητή.

Από το ξεκίνημα του ματς οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, απείλησαν στο 8′ με την κεφαλιά του Μάτιτς που έφυγε λίγο άουτ και γενικά δεν ένιωθαν κανέναν κίνδυνο από τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους.

Γενικά, βέβαια, το ματς δεν ήταν καλό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχε γκολ και από τις δύο πλευρές. Η αρχή έγινε από τον Ατρόμητο, ο οποίος πήρε το προβάδισμα στο 54′ με το πολύ ωραίο σουτ του Μουνίθ, ο οποίος όμως είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65′ και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Οι Περιστιεριώτες είχαν πλέον το μυαλό τους μόνο στην άμυνα για να κρατήσουν το σκορ αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού στο 82′ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι για το πατημα του Γκαλβάο στον Αριγίμπι, με τον Μπαρμπόσα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Παναιτωλικός: Κνετ, Περέιρα (89′ Λιάβας), Κωνσταντόπουλος (73′ Μεντόσα), Τσότσαλιτς, Τζανακάκης (89′ Ντάλσιο), Αρσούρα, Αριγίμπι, Ταχάρ, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (62′ Αζάντι), Ντίας.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς (76′ Νάτσος), Κιβρακίδης, Γκάλο (90′ Ούμπιδες), Σάλομον, Χαρίσης (76′ Γκαλβάο), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (64′ Ραμπέγιο), Μάτιτς (64′ Εντομβόγι).