Το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α1, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν Περιστέρι και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Στο Αλεξάνδρειο, οι «κίτρινοι» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, έχοντας ως επιπρόσθετο «όπλο» τη μαζική συμπαράσταση του κόσμου τους, ενώ ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ηλυσιακό στο άδειο -λόγω τιμωρίας- Ιβανώφειο.

Η ΑΕΚ δίνει τον τελευταίο (;) εντός έδρας αγώνα της στο Ελληνικό, έχοντας ως αντίπαλο τον Πανελλήνιο. Ο τεχνικός της «Ένωσης» Μηνάς Γκέκος θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Δήμο Ντικούδη, ενώ οι «Ολυμπιονίκες» φιλοδοξούν να φτάσουν στην παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο κλειστό της οδού Αρτάκης τον Πανιώνιο και θα επιδιώξει να περάσει νικηφόρα από μία έδρα όπου πέρυσι ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να απωλέσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» καλούνται να παρουσιάσουν ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους «ερυθρόλευκους», μετά την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική τους ηγεσία.

Ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να φτάσει σε μία άνετη εντός έδρας επικράτηση επί του Περιστερίου, ώστε να… ξεχαστεί η πρώτη του ήττα στην Ευρωλίγκα, ενώ για το πρώτο του φετινό «διπλό» θα αγωνιστεί στην Καβάλα ο Κολοσσός Ρόδου.

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Α1 πέφτει τη Δευτέρα (19:00), με την αναμέτρηση Μαρούσι-Ίκαρος Καλλιθέας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής στην Α1

Σάββατο 6 Νοεμβρίου

17.00 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (ΕΤ-1) Ταναντζής, Παπαπέτρου, Παφίλης (Αγγελόπουλος)

17.00 ΑΕΚ-Πανελλήνιος (NOVASPORTS3) Γκόντας, Κορομηλάς, Μπήτης (Ορφανός)

17.00 Ηρακλής-Ηλυσιακός Αναστόπουλος, Σταματόπουλος, Ξενικάκης (Τσούλης, Γκάτζος)

17.00 Καβάλα-Κολοσσός Ρόδου Χριστοδούλου, Γκούμας, Ψαριανός (Τσανίδης)

19.00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι (ΕΤ-1) Φούφης, Ταβουλαρέας, Βαρδάλος (Θεολογίτης)

19.00 Άρης-ΠΑΟΚ (NOVASPORTS 3) Σχινάς, Σώμος, Αφεντουλίδης (Μπακάλης)

Πηγή: gazzetta.gr