Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε το παιχνίδι κόντρα στους Λέικερς, παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν το είδε εγωιστικά, ενώ μίλησε και για όσα πρέπει να διορθωθούν.

Οι Μπακς δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Λέικερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε φάουλ και λάθη και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το πόσο άνετα νιώθει, για όσα έγιναν, αλλά και τα όσα πρέπει να αλλάξουν.

Μεταξύ άλλων ο Αντετοκούνμπο σχολίασε:

«Το κάνει δυσκολότερο να βλέπω πολλά σώματα μπροστά μου, να έρχονται πάνω μου κάθε φορά που κατεβάζω την μπάλα, προσπάθησα να βρω τους συμπαίκτες μου και να κάνω το σωστό. Προσπάθησα να μην αφήσω τους αντιπάλους να πάνε στο ένας εναντίον ενός, προσπάθησα να τους κάνω να βγάλουν την μπάλα έξω.

Είναι οι πρωταθλητές, η καλύτερη ομάδα στην λίγκα πέρυσι, αλλά δεν το σκέφτηκα μπαίνοντας στο παιχνίδι. Μπαίνεις για να παίξεις καλά και στο τέλος θες να κερδίσεις. Δεν σκέφτηκα ποτέ να βάλω τον εαυτό μου κόντρα σε εκείνους, γιατί είναι πρωταθλητές. Το πλάνο είναι να γίνει η δουλειά. Με όποιον και να παίζουμε δεν μετράει.

Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ. Κάναμε αρκετά καλά πράγματα, απλά πρέπει να το κάνουμε για μεγαλύτερη περίοδο. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς.

Νιώθω άνετα με τους συμπαίκτες μου. Τους αγαπάω μέχρι θανάτου. Θέλω να πάω στον πόλεμο μαζί τους. Πρέπει να συνεχίσω να είμαι επιθετικός. Τα σφυρίγματα και τα λάθη μου έριξαν τον ρυθμό, αλλά πρέπει να είμαι επιθετικός. Δεν μετράει αν νιώθω άνετα. Όταν δεν νιώθεις άνετα, τότε μόνο πετυχαίνεις. Λατρεύω να μην νιώθω άνετα. Απλά πρέπει να είμαι όσο περισσότερο επιθετικός μπορώ. Αυτό».

Giannis Antetokounmpo Postgame Press Conference | 1.21.21

"I love my teammates to death, I want to go to war every single game with them."

Posted by Milwaukee Bucks on Thursday, January 21, 2021

Πηγή: gazzetta.gr