Τα ντέρμπι συνεχίζονται στη Super League. Ο Άρης και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν σήμερα στις 19:30, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Άρης έχει 3 βαθμούς περισσότερους και προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΑΕΚ κέρδισε με 0-1 τη Λαμία και πέτυχε τη 2η σερί νίκη με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, για το ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ, περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές και 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Προσφέρεται και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ρεάλ-Μπιλμπάο στον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup Ισπανίας

Με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr παίζεται και ο αποψινός (22:00) δεύτερος ημιτελικός του Super Cup Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στον τελικό τη Μπαρτσελόνα, η οποία απέκλεισε στα πέναλτι τη Σοσιεδάδ.

Συνεχίζονται και οι προσφορές με τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις. Τα πολλαπλά σκορ είναι για τα παιχνίδια Άρης-ΑΕΚ και Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Δείτε τις σημερινές προσφορές:

  • Άρης-ΑΕΚ: 2-1, 1-1, 0-1.
  • Άρης-ΑΕΚ: Αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου ισοπαλία, Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο: Η Ρεάλ Μαδρίτης να νικήσει με μηδέν παθητικό, Τβέντε-Άγιαξ: Goal.
  • Αταλάντα-Κάλιαρι: Over 5,5 κόρνερ η Αταλάντα, Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας: Η Άρσεναλ να σκοράρει πρώτη, Άρης-ΑΕΚ: Goal.
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο: 3-1, 1-1, 1-2.
  • Χέρενφεν-Βααλβάικ: 4-6 γκολ, Φενέρμπαχτσε-Κασίμπασα: Goal, Σασουόλο-Σπαλ: Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ η Σασουόλο.