Ο Παναθηναϊκός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής (10/01) της ΑΕΛ με 2-0, χάρη στα γκολ των Καρλίτος και Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Οι δύο παίκτες έδωσαν με τα γκολ τους στο «τριφύλλι» τους 3 βαθμούς, με αποτέλεσμα να ανέβει στους 25 σε 16 αγωνιστικές.

Ο ένας από τους δύο σκόρερ των «πράσινων» μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του ματς, για να δώσει μια από τις στιγμές που δημιουργούν ανατριχίλα στο φίλαθλο κοινό. Ο λόγος για τον πιτσιρικά, ο οποίος «λύγισε» μπροστά στον φακό.

Ο Εμμανουηλίδης δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση που ένιωθε, με αφορμή το γκολ που σημείωσε και σε ερώτηση για το που θα το αφιέρωνε, «έσπασε» on camera, καθώς θυμήθηκε το χαμό της μητέρας του, που έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία πριν από τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου 2017.

«Έχω πει στον εαυτό μου πως κάθε γκολ που θα βάζω θα το αφιερώνω σε ένα άτομο και αυτό είναι ψηλά αυτήν τη στιγμή… Συγγνώμη», είπε για να ξεσπάσει σε δάκρια. «Είναι και μια δικαίωση για τον εαυτό μου, συγνώμη», πρόσθεσε, με τον ρεπόρτερ Νίκο Τζουάνη να αγκαλιάζει τον μικρό.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο: