Έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει δήλωσε ο Νίκος Γκάλης.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αποδέχτηκε σχετική πρόταση του προέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, δίχως να έχει γίνει ακόμη γνωστό τι μορφή θα έχει η βοήθειά του κι αν θα αναλάβει κάποια θέση στην ομάδα. Σε πρώτη φάση, θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα. Σημειώνεται πως οι «κίτρινοι» έχουν προσεγγίσει και τον άλλο μεγάλο παίκτη της ομάδας από το παρελθόν, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, για τη θέση του προπονητή.

«Σε συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, διαπίστωσα ότι η ομάδα μας περνά δύσκολες ώρες. Μου προτάθηκε να βοηθήσω στην προσπάθεια αναγέννησής της. Δεν ήταν δυνατόν να μη δεχτώ, γιατί ο Άρης είναι η ομάδα μου. Είναι αυτή, της οποίας τη φανέλα φόρεσα και τίμησα για 12 και πλέον χρόνια. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές που περνά, δέχτηκα να επιστρατευτώ σαν απλός στρατιώτης.

Καλώ όλους τους αρειανούς παράγοντες και φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Με υπομονή και δουλειά τα επόμενα χρόνια θα πρέπει και η Κ.Α.Ε. να εξυγιανθεί, αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού Άρη», ανέφερε μέσω Facebook ο Νίκος Γκάλης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Η διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια την επιστροφή του Νίκου Γκάλη στην ομάδα της καρδιάς του, 22 ολόκληρα χρόνια μετά από την αποχώρησή του από αυτήν. Ο ζωντανός θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο στην Άρης Κ.Α.Ε., προκειμένου να συμμετέχει ως “πρεσβευτής” στην ανασυγκρότηση της ομάδας.

Η συστράτευση του Νίκου Γκάλη και η παρουσία του στα δρώμενα της Άρης Κ.Α.Ε. μάς γεμίζει όλους με πίστη, δύναμη και αισιοδοξία. Αποτελεί μια πράξη ευθύνης και ευελπιστούμε να εμπνεύσει και να αφυπνίσει τον κόσμο της ομάδας, ώστε να βρεθεί πιο μαζικά και πιο συνειδητά στο πλευρό της Άρης Κ.Α.Ε. Από τον αγώνα επιβίωσης και την επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση, την κορυφή, δεν περισσεύει κανείς».

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.