Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού είναι το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού, μετά και τον Όλιβερ Λαφαγιέτ.
Ο βρετανός σέντερ με την αποχώρηση του από τη Γαλατασαράι, άφησε πίσω του και κάποιους πολύ στεναχωρημένους.

Ένας εξ αυτών είναι ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος αποχαιρέτησε δημόσια τον παίκτη των «ερυθρολεύκων», μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Συγκεκριμένα, πορτορικανός γκαρντ ο οποίος βρίσκεται και αυτός στην πόρτα της εξόδου από τους Τούρκους, αποθέωσε την αγάπη και την αφοσίωση του Μενσά-Μπονσού για το μπάσκετ. Μάλιστα κλείνοντας τόνισε πως ναι μεν θα του λείψει αλλά και στον Ποπς θα λείψουν οι πάσες του, καθώς δεν συγκρίνονται με αυτές του Βασίλη Σπανούλη.

«Λένε πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ενδιαφέρον και τη δέσμευση. Όταν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι, το κάνεις μόνο όταν είναι βολικό. Όταν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις κάτι, δεν δέχεσαι καμία δικαιολογία. Μόνο αποτελέσματα! Αυτός ο τύπος είναι, πραγματικά, το παράδειγμα όλων των παραπάνω.

Όσο άδικο κι αν ήταν το ίδιο το παιχνίδι απέναντί του, ήταν πάντα δεσμευμένος να δίνει το 200% για τους συμπαίκτες του και να κερδίζει κάθε φορά που πατούσε παρκέ. Ήταν τιμή μου το ότι έπαιξα μαζί σου, Ποπς! Θα μου λείψεις πολύ. Σε αγαπάω αδελφέ μου. Και μια που το ‘φερε η κουβέντα, ο Σπανούλης δεν θα σου βγάλει ποτέ άλει-ουπ πάσες όπως εγώ!»

Πηγή: Sport-fm.gr