Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν όσον αφορά την κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς έρχονται θετικά νέα από την Τουρκία. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, βασιζόμενα σε πηγές από τους θεράποντες ιατρούς, ο Νορβηγός δεξιός μπακ παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στο δεξί του μάτι, που είχε υποστεί και τη μεγαλύτερη ζημιά από την έκρηξη πυροτεχνήματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρεται, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ θα ακολουθήσει θεραπεία με ειδικές σταγόνες στα μάτια για 40 ημέρες και εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Οι γιατροί που μίλησα μου είπαν πως δεν θα γίνει πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, δεν θα βλέπει όπως πριν, αλλά ο τραυματισμός που υπέστη δεν θα τον εμποδίσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο», ανέφερε ο ρεπόρτερ Φατίχ Αλταϊλί για τον πρώην πλάγιο αμυντικό του Ολυμπιακού.

Μένει να επιβεβαιωθεί και με επίσημο τρόπο η θετική αυτή εξέλιξη για τον Ομάρ, ο οποίος βίωσε μια πολύ άτυχη στιγμή λίγο πριν το 2020 μας αποχαιρετίσει.