Οι Φορτούνης και Καμαρά που έχουν τραβήξει βαρύ… φορτίο είναι καταπονημένοι, ο Έλληνας διεθνής μπορεί να προφυλαχθεί με τη Λαμία και ο Τιάγκο Σίλβα ετοιμάζεται για βασικός σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Ο Φορτούνης είχε τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο πριν από το ματς με την Πόρτο και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προστατευθεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία. Επιπλέον ο Καμαρά – αν και προπονήθηκε κανονικά – είναι και αυτός καταπονημένος από τα διαρκή του παιχνίδια και ίσως και αυτός προφυλαχθεί.

Ο Μπρούμα προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή αλλά είναι δύσκολο να προλάβει τη Λαμία ενώ ο Βινάγκρε έχει ξανά θέμα ετοιμότητας. Εφόσον τελικώς ο Φορτούνης μείνει εκτός πλάνων ο Τιάγκο Σίλβα πάει για βασικός στη θέση του. Τρομερές αλλαγές κατά τα άλλα δεν αναμένονται. Δηλαδή μία πιθανή 11άδα με Σα, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Βρουσάι και Ελ Αραμπί. Περισσότερα βέβαια θα φανούν αύριο Σάββατο.

Σε σχέση με το ματς με τη Λαμία υπάρχει ακι μεγάλος προβληματισμός για την κατάσταση του γηπέδου εκεί. Θα είναι ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος ενώ και οι έντονες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών με βροχές δεν βοηθούν. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του αμέσως μετά το ματς με την Πόρτο μίλησε με τους παίκτες του κάνοντας έναν απολογισμό της Ευρώπης αλλά επισημαίνοντας την ανάγκη να ανεβάσουν στροφές και να κερδίσουν όλα τα επόμενα παιχνίδια μέχρι τις γιορτές.

Πηγή: gazzetta.gr