Ο Γιώργος Φαρλαλής, μέλος της διοίκησης Ζαγοράκη, έκανε δηλώσεις αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Επενδυτικό όμιλο από την Αραβία και μίλησε για την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Ζαγοράκη.

Ο Γιώργος Φαρλαλής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103» για τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Επενδυτικό όμιλο από την Αραβία και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην διοίκηση Ζαγοράκη και στην ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι σαφής. Υπάρχει ενδιαφέρον και περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει το όλο θέμα. Την υπόθεση έχει αναλάβει αποκλειστικά ο πρόεδρος, Θόδωρος Ζαγοράκης. Τα πράγματα έχουν πάρει μια τροπή και οι εξελίξεις θα καθορίσουν τη συνέχεια. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δε χρειάζεται παραφιλολογία, το πόσο θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά της ΠΑΕ θα φανεί στην ΑΜΚ.

Δε χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος, πρέπει να περιμένει την εξέλιξη του θέματος. Το θέμα είναι η σοβαρότητα και η προσωπικότητα του κάθε επενδυτή. Εμείς πρέπει να αφήσουμε την ομάδα στα χέρια ενός σοβαρού επιχειρηματία. Στόχος όλων των παιδιών που είμαστε στη διοίκηση είναι να δούμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Ο Ζαγοράκης είναι αυτός που κινεί τα νήματα και το χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης δεν έχουμε πάρει καμία θέση, αφού έχουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο».
πηγή: gazzetta