«Πεινασμένος» να κατακτήσει τίτλους με την Μπάγερν Μονάχου, δηλώνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός, μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Γερμανίας, που αποτελεί το μεγάλο αντίπαλο δέος στη Γερμανία.

«Στόχος μου είναι να κερδίσω τίτλους και να μεγαλώσω την συλλογή μου. Στη Μπάγερν σίγουρα οι πιθανότητες είναι περισσότερες» δήλωσε με περίσσεια ειλικρίνεια στη γερμανική εφημερίδα «Bild».

Στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ντόρτμουντ έφυγε με σκυμμένο κεφάλι, αφού η ομάδα του έχασε στον τελικό του κυπέλλου από τους Βαυαρούς. «Κατ’ αρχήν το γκολ που πέτυχε ο Χούμελς ήταν κανονικό. Κακώς ακυρώθηκε. Μετά το παιχνίδι ήμουν πολύ στενοχωρημένος, γιατί ήθελα να φύγω με έναν ακόμη τίτλο» δήλωσε ο 25χρονος στράικερ, ο οποίος κατέκτησε με τους Βεστφαλούς δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ πέρυσι ήταν φιναλίστ στον τελικό του Champions League.

Ο Λεβαντόφσκι κατέληξε λέγοντας: «Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια, τα οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αλλά νομίζω ότι ήταν η σωστή στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα. Όσο για τη Ντόρτμουντ, περιμένω πολλά από την ομάδα. Όταν φεύγει ένας αξιόλογος παίκτης, η διοίκηση πάντα ήξερε να αναπληρώνει το κενό. Πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Μπορείτε να ποντάρετε στη Ντόρτμουντ και του χρόνου, είμαι σίγουρος γι’ αυτό…».

Πηγή: sport-fm.gr