Ο Αϊζάια Τόμας ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά για τον Μάικλ Τζόρνταν και για ακόμη μία φορά απάντησε με το δικό του στυλ.

Δεν είναι κρυφό ότι οι σχέσεις των δύο, από όταν βρίσκονταν αντιμέτωποι στα παιχνίδια των Σικάγο Μπουλς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, μόνο καλές δεν είναι και φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν με κάθε αφορμή.

Όπως έκανε, δηλαδή, τώρα ο Τόμας, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε ρωτήθηκε για τον Τζόρνταν και αν τον θεωρούσε τον μεγαλύτερο αντίπαλό του.

«Σε προσωπικό επίπεδο κυριάρχησα όταν οι ομάδες μας ήταν αντιμέτωπες. Μέχρι το 1991 που τραυματίστηκα σοβαρά, το ρεκόρ μου απέναντι στον Τζόρνταν και την ομάδα του έδειχνε ότι δεν υπήρχε ακριβώς ανταγωνισμός.

Λένε ότι ήμουν πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία για αυτό γινόταν αυτό στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα ήμουν μόνο 1.5 χρόνο μεγαλύτερος. . Ο Τζόρνταν δεν ήταν ο ανταγωνισμός μου. Ο στόχος μου ήταν ο Μπερντ, ο Μάτζικ, ο Έρβινγκ και ο Καρίμ. Αυτοί ήταν οι τύποι. Αν δει κάποιος την ιστορία, θα δει ότι αυτή είναι η αληθεια. Τύποι όπως ο Έρβινγκ, ο Μόουζες Μαλόουν, ο Μπερντ, ο Πάρις, ο Μακχέιλ, ο Καρίμ και ο Μάτζικ ήταν αυτοί που έπρεπε να ξεπεράσω», είπε αρχικά ο Τόμας και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.

«Αν πρέπει να ονομάσω τους δυσκολότερους αντιπάλους μου, κάτι που πρέπει να γίνει έχοντας υπόψη των ρεκόρ των ομάδων, τότε θα πω κατά σειρά ότι είναι οι εξής: Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ, Λάρι Μπερντ, Τζούλιους Έρβινγκ και μετά ο Μάικλ Τζόρνταν

Παίζαμε άλλο παιχνίδι τότε. Ήξερα ότι θα εξαφανίσω τα γενετικά χαρίσματά σου και μετά θα παίζαμε μπάσκετ και έπρεπε να έχεις πνευματική αντοχή για να με νικήσεις. Δεν μπορούσα να πηδήξω τόσο ψηλά όσο κάποιοι ή να… ψηλώσω ή να βάλω κιλά. Μπορούσα όμως να σκεφτώ περισσότερο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.