Άμεση ήταν η αντίδραση εντός Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν σε roof garden ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού, όπου συμμετείχαν τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση, αυτοί ήταν οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο, στους οποίους θα επιβληθεί «το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε τα τετ-α-τετ με τους «ερυθρόλευκους» που συμμετείχαν στο περιστατικό, ξεκινώντας από τον Βραζιλιάνο μέσο, καθώς ο Πορτογάλος στόπερ και ο Σέρβος εξτρέμ έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, ο Μπρούνο μίλησε με τον τεχνικό των Πειραιωτών, προκειμένου να συζητήσουν τα όσα έγιναν και ανέλαβε την ευθύνη για τις πράξεις του, δηλώνοντας μετανιωμένος. Ο Μαρτίνς περιμένει και τους άλλους δύο, προκειμένου να στείλει ηχηρό μήνυμα σε όλους.

Όσον αφορά το πρόστιμο που θα επιβληθεί στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται να φτάσει τις 60.000 ευρώ.