Δεν θέλει να ηγηθεί μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά να γίνει αρχηγός όλης της «οικογένειας» του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Μέσα σε αποθέωση κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μίλησε για τα ασπρόμαυρα αισθήματά του και το πόσο τυχερός αισθάνεται που ο «Δικέφαλος του βορρά» μπήκε στη ζωή του!

Ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα και για να «αναγκάσει τους πάντες να αλλάξουν συμπεριφορά απέναντι στον ΠΑΟΚ», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Δεσμεύτηκε πως θα αποδείξει σε όλους πως αξίζει να είναι ο ηγέτης του συλλόγου και υπογράμμισε στο τέλος πως «θα καθαρίσω ό,τι αρνητικό υπάρχει στην ομάδα για να την πάμε μπροστά».

Οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στο συλλαλητήριο των οπαδών:

«Σήμερα δεν μπορούσα να μην έρθω εδώ επειδή σήμερα συγκεντρώθηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Και σήμερα θα ξεκινήσουμε να γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία μας. Εγώ κοιτάζοντας τα μάτια σας, σας λέω πως αυτό το περίμενα δύο χρόνια. Περίμενα πότε η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη για την ενότητα και θα μπορέσει να δείξει την πραγματική της δύναμη. Εγώ με μεγάλη προσοχή παρακολουθώ τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα, στην ΕΠΟ και γύρω από εμάς. Και κατάλαβα ένα πράγμα. ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα όχι μόνο με τα Κύπελλά της, αλλά με την οικογένειά της. Είμαι δίπλα σας, είμαι μαζί σας, θέλω να είμαι πάντα μαζί σας και θέλω να βλέπετε στο πρόσωπό μου έναν από εσάς. Έχω πει πολλές φορές τι θέλω.

Θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό ακριβώς θέλω να σας ζητήσω. Να είμαστε μαζί και οπωσδήποτε θα λύσουμε όλα τα μεγάλα θέματα και τους στόχους. Ενδεχομένως σήμερα μας αρνούνται κάποια πράγματα, αλλά είμαι πεπεισμένος πως η αυριανή μέρα είναι δική μας. Σε όλες τις απόψεις. Θα αποδείξω πως δεν θα πάω ποτέ πίσω τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Είμαι ευτυχισμένος που η ζωή με έφερε στα ασπρόμαυρα. Είναι τα χρώματά μου. Θέλω να ζητήσω συγνώμη, είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, αλλά δεν πειράζει. Μεγάλες νίκες είναι μπροστά μας. Μην χάνετε την ελπίδα. Πιστεύετε στον ΠΑΟΚ, πιστεύετε σε εμάς και σιγά-σιγά ότι ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικό στρατηγικό απόθεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα αλλάξουν συμπεριφορά απέναντί μας. Θα τους αναγκάσουμε να την αλλάξουν.

Έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τεράστια δύναμη, στρατός είμαστε. Θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να πάρουμε τη θέση που πρέπει στο πρωτάθλημα. Μαζί σας θα το κάνω αυτό. Ο δικός μας στόχος έτσι ώστε όλοι γύρω μας να στεναχωρηθούν, ενώ εμείς θα προχωρήσουμε στο στόχο. Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ. Και δείχνετε πως είμαστε μια δύναμη. Θα ζήσει πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ. Πάντα και παντού θα μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, τον αγαπάμε, ζούμε για το καλό της ομάδας. Θα σας αποδείξω πως αξίζω να είμαι ένας από εσάς. Σας ζητάω να με πιστέψετε, σας ευχαριστώ. Σας καλώ να στηρίξουμε σωστά τον ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να κάνουμε τα πάντα με τη δύναμη, πρέπει να προχωρήσουμε έξυπνα, με το μυαλό μας. Θα καθαρίσουμε ότι αρνητικό υπάρχει στον ΠΑΟΚ και θα δείτε ποια θα είναι η καθαρότητα».

Πηγή: sport-fm.gr