Μπορεί το βασικό ζήτημα αυτών των ημερών στην ΑΕΚ να είναι η διαχείριση των μαζικών κρουσμάτων κορονοϊόύ, που έχουν ταλαιπωρήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο σύνολό του, αλλά υπάρχουν και οι εκκρεμότητες που πρέπει να λυθούν και μάλιστα όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μια από αυτές αφορά το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει επαφή ανάμεσα στην Ένωση και του Κροάτη επιθετικού για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Η πρώτη επαφή, που έγινε τον Αύγουστο, δεν είχε αποτέλεσμα, αλλά το κλίμα είναι πολύ θετικό ενόψει ενός νέου κύκλου συζητήσεων.

Ακόμη και τα όσα έγιναν μετά το ματς με την Μπράγκα ανήκουν πλέον στο παρελθόν και ο 27χρονος άσος έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Μάσιμο Καρέρα. Αυτό αποδείχθηκε και από τα δύο τελευταία παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» σε Ελλάδα και Ευρώπη, ειδικά αυτό με τη Ζόρια για το Europa League, όπου ο Λιβάγια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», ο Κροάτης είναι πιο «ζεστός» από ποτέ για παραμονή στην Ένωση, κάτι που έχει εκφράσει και στο περιβάλλον του, ενώ ανάλογη διάθεση υπάρχει και από πλευράς συλλόγου. Μένει να φανεί τα νούμερα που θα πέσουν στο τραπέζι, εάν θα καλύψουν τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή.