Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Paris Masters στην πρωτεύουσα της Γαλλίας ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο2 του ταμπλό στο Παρίσι ρωτήθηκε στο Παρίσι για τον MVP του NBA αφού οι διακοπές τους στην Αθήνα έκαναν τον γύρο του κόσμου.

«Είναι πολύ ταπεινό και πολύ καλό παιδί. Είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο αυτή τη στιγμή και έμαθα πολλά δίπλα του.

Παρά τις διαφορές που έχουν τα αθλήματά μας, μιλήσαμε για τη δουλειά, αλλά και στο πως διαχειρίζεται ο καθένας την επιτυχία στη ζωή του. Πέρασα πολύ καλά μαζί του. Γνώρισα επίσης τη γυναίκα του και τον γιο τους», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Δεν νιώθω κουρασμένος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ΄αρχίσει τους αγώνες του στο Paris Masters την Τετάρτη απέναντι στον νικητή του αγώνα του Κάσπερ Ρουντ με τον Ούγκο Ουμπέρ και δήλωσε πως νιώθει καλά:

«Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, δε νιώθω κόπωση γιατί φέτος δεν είχαμε γεμάτη χρονιά. Δεν έχω κανέναν λόγο να νιώθω κουρασμένος. Η πανδημία είναι σίγουρα η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα.

Θα ήθελα πολύ να παίζω κάθε εβδομάδα, αλλά με τις συνθήκες που υπάρχουν αυτό είναι αδύνατο. Προσπαθώ να διατηρήσω το σώμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ελπίζω να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ σ’ αυτό το τουρνουά».

Πηγή: gazzetta.gr