Στις πολύ υψηλές φιλοδοξίες του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο σύμβουλος στρατηγικής των ερυθρόλευκων έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και δε δίστασε να πει, αφού πρώτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη γαλλική ομάδα, ότι οι Πειραιώτες φιλοδοξούν να κατακτήσουν μια μέρα την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση!

«Η φιλοξενία στην Μαρσέιγ θα είναι υπέροχη, θα αντιμετωπίσουμε μεγάλους παίκτες της Ευρώπης. Έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές. Όμως και εμείς έχουμε τους Βινάγκρε, Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Σουντανί, τον αρχηγό μας Κώστα Φορτούνη…. Αλλά το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Είχε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι και, για να πάμε πολύ μακριά, βασίζουμε πολλά στον Ματιέ που γνωρίζει καλά τη Μαρσέιγ, μετά από οκτώ σεζόν εκεί (2006-2014)», είπε αρχικά ο Καρεμπέ και πρόσθεσε, κάνοντας μνεία και στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν Πορτογάλους προπονητές.

«Μαρσέιγ και Πόρτο είναι δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει το Champions League. Εμείς, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, φιλοδοξούμε να το κερδίσουμε. Είναι ένας γαλλο-ελληνικός αγώνας, αλλά και ένας πορτογαλικός αγώνας».