Οι… παλιοσειρές της Μαν. Γιουνάιτεντ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ηγηθούν της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μετά τη χθεσινή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκινων διαβόλων» από τον Ράιαν Γκιγκς στη θέση του Ντέιβιντ Μόγες, στο προπονητικό τιμ προστέθηκε σε ρόλο βοηθού και ο Πολ Σκόουλς.

Ο 39χρονος παλαίμαχος άσος αγωνιζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι στη Μαν. Γιουνάιτεντ κατακτώντας μαζί της μεταξύ άλλων έντεκα πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και δύο Champions League.

Το έργο του Γκιγκς βοηθά ήδη και ο Νίκι Μπατ, που εργαζόταν ήδη στο τεχνικό τιμ των ομάδων U-19 και U-21, με τον Σκόουλς να είναι βοηθός του στα παιχνίδια για το Champions League των Νέων (Youth League). Παράλληλα διατηρείται στο επιτελείο ο Φιλ Νέβιλ, που εργαζόταν και σαν βοηθός του Ντέιβιντ Μόγες.

Γκιγκς, Μπατ, Νέβιλ και Σκόουλς μετρούν συνολικά 2.453 εμφανίσεις με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, ενώ ο πρώτος είναι ακόμη εν ενεργεία και μπορεί να αγωνιστεί σε κάποιο από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν απέναντι σε Νόριτς, Σάντερλαντ, Χαλ και Σαουθάμπτον.

Πηγή: Sport-fm.gr