Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Europa League, ο Άρης ηρέμησε με τη νίκη στον Βόλο επί της τοπικής ομάδας.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους Θεσσαλονικείς, αφού στο 15′ ο Μπαριέντος ανέτρεψε τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση για το 0-1. Ο Άρης είχε το προβάδισμα, ο Βόλος είχε μια καλή στιγμή στο 24′ με τον Κολόμπο αλλά το σουτ εντός περιοχής κόντραρε σε συμπαίκτη του και στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά και το ημίχρονο βγήκε χωρίς κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν τα κατάφερε και μετά το 55′-60′ ο Άρης ήταν πιο κινητικός και στο 69′ είχε την ευκαιρία για το δεύτερο γκολ που θα καθάριζε το ματς, αλλά ο Μάνος νικήθηκε από τον Γκαραβέλη στο τετ α τετ. Και αφού δεν έγινε το 0-2, οι γηπεδούχοι παρέμειναν «ζωντανοί» και στο 90′ πίστεψαν ότι ισοφάρισαν με τον Τέκιο, αλλά η μπάλα είχε βγει έξω πριν κάνει τη σέντρα ο Μαρτίνες και το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν τελικά το τρίποντο.

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο, Σάντσες, Κολόμπο, Φεράρι, Ριένστρα (79′ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Περέα (85′ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος (46′ Μπαρτόλο), Μαρτίνες, Δουβίκας.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Ντάτκοβιτς, Ροζ, Γκάνεα, Πατσέκο, Τζέγκο, Φετφατζίδης (64′ Μαντσίνι), Γκάμα (87′ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόλιο (76′ Ματίγια), Λόπεθ (63′ Μάνος).