Την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ από το πρώτο παιχνίδι θα θέλει η Μπαρτσελόνα εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης και για αυτό ο Ντιέγκο Σιμεόνε πιστεύει πως θα είναι η δυσκολότερή τους συνάντηση.

«Νομίζω ότι το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι το πιο δύσκολο από όλες τις συναντήσεις μας με την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα είναι στα καλύτερά της και την Τρίτη θα το δούμε αυτό. Θα θέλουν να τελειώσουν από αυτό το παιχνίδι με την πρόκριση και δεν θα περιμένουν το δεύτερο. Όμως, θα κάνουμε ότι μπορούμε με τις ευκαιρίες που θα έχουμε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Χωρίς αμφιβολία. Ο Κριστιάνο, ο Μέσι και ο Ντιέγκο Κόστα είναι καθοριστικοί, ο καθένας με το δικό του στυλ, είναι εξαιρετικά σημαντικοί. Δύο παίκτες, οι οποίοι είναι σε μεγάλη φόρμα, θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. Ο Ντιέγκο ωριμάζει μέρα με τη μέρα και ο Μέσι δείχνει ότι αυτοί οι δύο μήνες θα του χρησιμεύσουν, ώστε να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ».

Ο Αργεντινός προπονητής κατέληξε: «Αν πούμε ότι είμαστε το φαβορί, θα είμαστε αλαζόνες. Οπότε, απλά λέω ότι είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε. Θα είναι δύο μεγάλες αναμετρήσεις και το ματς της Τρίτης είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα θα παίξει παρόμοια με τον τρόπο που έπαιξε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης».

Πηγή: Sport-fm.gr