Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχει κάνει μεγάλη ανατροπή και να είναι έτοιμος να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο στο μεγάλο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αυτός που σίγουρα θα δώσει περισσότερες απαντήσεις πάνω σε αυτό, είναι ο ίδιος ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας, ο 33χρονος επιθετικός ετοιμάζει επίσημη δήλωση που θα δει το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ώρες, ενώ συμβουλεύεται και τους δικηγόρους του για να απαντήσει στην ανακοίνωση της LaLiga σχετικά με το συμβόλαιό του και την ενεργή ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο «Λίο» εμφανίζεται πλέον να έχει αλλάξει τη στάση του και θα συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα» μέχρι το φινάλε του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Μάλιστα, η MundoDeportivo τονίζει ότι στη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου δεν θέλουν να τραβήξουν πολύ το σχοινί και αν εμφανιστεί σύντομα ο Μέσι στις προπονήσεις, δεν θα του επιβληθεί ούτε πρόστιμο για την αδικαιολόγητη απουσία του από τα τεστ για κορονοϊό και τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.