Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Επισκοπής απάντησε ο Μιχάλης Νικολιδάκης σε όσα δήλωσε νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρόεδρος του ρεθυμνιώτικου συλλόγου απάντησε προσωπικά στον πρώην ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, συνεχίζοντας τον «πόλεμο» ανακοινώσεων που έχει ξεκινήσει μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, να βρίσκομαι στην προεδρία της ομάδας του χωριού μου τα τελευταία πέντε χρόνια, όπου στο παρελθόν υπήρξα και ποδοσφαιριστής. Δείγματα γραφής για την δουλειά μας, τα έργα μας και την φιλοξενία μας ως διοίκηση και ως σύλλογος, έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαι παράγοντας που αλλάζω πόλεις και ομάδες κάθε 2-3 χρόνια, άρα δεν είμαι περαστικός, ούτε γυρολόγος. Σε αυτή την ομάδα θα συνεχίσω να είμαι και να προσφέρω, αντίθετα με κάποιους άλλους.

Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Ολυμπιακό Βόλου και με καμία ομάδα σε ολόκληρη την Ελλάδα και αυτό το περιστατικό δεν πρόκειται να μας επηρεάσει στο πώς να αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο και στο πώς να αντιλαμβανόμαστε τον όρο φιλοξενία. Ακόμη και του χρόνου αν τύχει να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, είτε στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο, η φιλοξενία μας θα είναι ανάλογη με αυτή που κάνουμε τόσα χρόνια, θα είναι αντάξια της ιστορίας της ομάδας μας και της Κρήτης.

Και επειδή έχουμε και σπουδαιότερα πράγματα να ασχοληθούμε κ. Μπέο, αυτή είναι η τελευταία μας κουβέντα και σας προκαλούμε να μας κάνετε μήνυση.

ΥΓ.1: κ. Μπέο ποιος είστε εσείς, γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Δεν μπορείτε εσείς να μας κάνετε υποδείξεις και να επικαλείστε την Κρητική λεβεντιά. Εσείς που βρίζατε την Κρήτη 90’ λεπτά.

ΥΓ.2: Όσο για το πως χαλάτε τα σχεδία κάποιων με την υποψηφιότητα σας για Δήμαρχος δεν με απασχολεί. Δεν είμαι εγώ ο πολιτικός σας αντίπαλος.

Εγώ μιλάω για ποδόσφαιρο και φιλοξενία».

Πηγή: Sport-fm.gr