Με σκληρά λόγια απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος στις κατηγορίες της Επισκοπής, για όσα ανέφερε η τελευταία σχετικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος του Βόλου σχολίασε πως πρόκειται για σχέδιο προκειμένου να προκληθεί πρόβλημα στην υποψηφιότητα του, ενώ χαρακτήρισε «περαστικούς» τον προπονητή και τους παράγοντες της Επισκοπής.

«Χθες γίναμε για μια ακόμη φορά μάρτυρες του θεάτρου του παραλόγου που παίζεται εις βάρος μου τα τελευταία τρία χρόνια. Αφού οι ψευτοκατηγορίες τους έχουν προ πολλού καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, προσπαθούν να μου δημιουργήσουν και πάλι προβλήματα πλάθοντας φανταστικές ιστορίες, οι οποίες δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά.

Σύντομα οι κύριοι αυτοί της ΠΑΕ Επισκοπή θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όπου θα πρέπει να αποδείξουν με στοιχεία τα αισχρά ψεύδη που για άλλη μια φορά άνθρωποι σαν και αυτούς, εξαπέλυσαν εναντίον μου. Γνωρίζω ότι χαλώ πολλών τα σχέδια με την παρουσία και την υποψηφιότητά μου για τη Δημαρχία της πόλης μου, αφού γνωστά εργαλεία του συστήματος και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες πολιτικοί έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Υ.Γ.: Είναι πολύ λυπηρό περαστικοί παράγοντες και προπονητές όπως αυτοί της Επισκοπής με τις ψευδείς δηλώσεις και ενέργειες να ντροπιάζουν την κρητική λεβεντιά. Ντροπή σας για άλλη μία φορά…

Αχιλλέας Μπέος».

Πηγή: Sport-fm.gr