Υποχρεωμένος απέναντι στον κόσμο της Μαν. Γιουνάιτεντ για τη συμπαράστασή του στο ματς με τη Λίβερπουλ, ακόμη κι όταν αυτό «στράβωσε» για τα καλά, αισθάνεται ο Γουέιν Ρούνεϊ. Και θέλει να ανταποδώσει με πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό των «16» του Champions League την Τετάρτη.

«Είναι απογοητευτικό, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε γιατί έχουμε μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη. Οι φίλαθλοί μας ήταν εξαιρετικοί και εμείς σαν ομάδα το εκτιμούμε αυτό. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή στο παρελθόν και τώρα είναι που πρέπει να φανεί ο χαρακτήρας μας», τόνισε.

Η ομάδα του πλέον απέχει δώδεκα βαθμούς από την τέταρτη θέση της Premier League που οδηγεί στο επόμενο Champions League, αλλά ο ηγέτης των πρωταθλητών Αγγλίας δεν βλέπει τόσο μακριά. «Ποιος ξέρει; Θα είναι δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο. Όσο υπάρχουν ελπίδες, πρέπει να προσπαθούμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό», δήλωσε.

Πηγή: sport-fm.gr