Ο Γιασίν Μπενζιά δεν κατάφερε να στεριώσει στον Ολυμπιακό, καθώς ο δανεισμός του στον σύλλογο του Πειραιά διεκόπη τον περασμένο χειμώνα, με τον παίκτη να καταλήγει στην Ντιζόν.

Εννιά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μία αποβολή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League ήταν όλη κι όλη η παρουσία του με τα ερυθρόλευκα, όπου έμεινε μόλις έξι μήνες.

Ωστόσο, η τύχη του Αλγερινού μέσου δεν άλλαξε ούτε στη νέα του ομάδα, καθώς πριν από περίπου δύο μήνες είχε ένα ατύχημα με buggy, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό του χέρι.

Από τότε τα πράγματα δεν έχουν καλυτερέψει. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής παραμένει στο νοσοκομείο και έχει υποβληθεί σε μια σειρά από εγχειρήσεις. Για την κατάστασή του μίλησε ο προπονητής του στη νέα του ομάδα, Στεφάν Ζομπάρ.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού RMC, σημείωσε: «Ο Γιασίν έχει πράγματι τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και δίνει μάχη για να ανακτήσει τη φυσική ακεραιότητα του χεριού του, την κινητικότητα του χεριού του. Έχει άλλα προβλήματα τώρα από το να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αν τον ξανάβλεπα με ποδοσφαιρικά παπούτσια».