Στην εμπειρία των παικτών της Μπενφίκα, που βγήκε την κατάλληλη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, στάθηκε ο Ζόρζε Ζέσους μετά την πρόκριση των «αετών» επί του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στη σημασία κάθε πρόκρισης και στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ανοίχτηκε και βρέθηκαν χώροι για τους Λουζιτανούς, ενώ επισήμανε τη διαφορά που δημιουργήθηκε με την αποβολή του Κατσουράνη και τις δικές του αλλαγές. Τέλος, «αποθέωσε» τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο «Ντα Λουζ».

Αναλυτικά: «Ο σκοπός μας ήταν η πρόκριση. Με την εμπειρία που έχουμε, περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή. Περίμενα ότι στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ θα ανοιγόταν για να σκοράρει και ότι εμείς θα “χτυπούσαμε” εκεί. Ωστόσο, μετά από μία κόκκινη κάρτα, είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να κρατηθεί στο παιχνίδι.

Οι Μάρκοβιτς και Λίμα μπήκαν την κατάλληλη στιγμή, όταν δηλαδή βγήκε από τον αγώνα ο Κατσουράνης και, με την ταχύτητά τους, κατάφεραν να μας βοηθήσουν.

Μου άρεσε πάρα πολύ η συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ και στο πρώτο ματς, αλλά και σήμερα. Μακάρι και οι δικοί μας οπαδοί να έχουν τέτοια παρουσία στα εκτός έδρας ματς, όπως με τη Μπελενένσες στο επόμενο παιχνίδι μας».

Πηγή: sport-fm.gr