Η Περιφέρεια Αττικής είχε ανάψει το πράσινο φως για να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου στη Ριζούπολη, αλλά τώρα κάνει δεύτερες σκέψεις.

Το ποιο θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα διεκδικήσουν το κύπελλο οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ έγινε θέμα από την πρώτη στιγμή, αφού οι ερυθρόλευκοι εξέφρασαν την αντίθεση τους με την επιλογή αυτού της Ριζούπολης.

Οι μέρες περνάνε, ο τελικός πλησιάζει και η ανακοίνωση που έβγαλε η Περιφέρεια Αττικής οδηγεί σε σκέψεις ακόμη και για αλλαγή της έδρας του τελικού, αφού ο Γιώργος Πατούλης θέλει να ενημερωθεί για τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκε το σύγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει τα εξής.

«Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κάλεσε τη Δευτέρα το πρωί, 20 Ιουλίου, στο γραφείο του τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα κριτήρια και τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκαν, για να δώσουν τη συγκατάθεση τους για να διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Με δεδομένο ότι η συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων δόθηκε χωρίς να έχει υπάρξει προηγουμένως ενημέρωση της διοίκησης της Περιφέρειας, αλλά και το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για την καταλληλότητα του γηπέδου, μετά μάλιστα από την αναβολή που δόθηκε από πλευράς Αστυνομίας στην προγραμματισμένη συνάντηση σχετικά με την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη συνάντηση της Δευτέρας στην Περιφέρεια θα τεθούν όλα τα δεδομένα και θα ληφθούν αποφάσεις, που στόχο έχουν τη διαφύλαξη του κύρους της Περιφέρειας Αττικής και την ασφαλή για όλους διεξαγωγή του τελικού».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.