Με δήλωση του, ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρεται στην απόφαση της ΑΕΚ να μην κάνει ένσταση για τις κάρτες υγείας και ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Η Ένωση ανακοίνωσε επισήμως ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση, η οποία θα τη δικαίωνε και θα την έστελνε στα προκριματικά του Champions League, για να ακολουθήσει λίγη ώρα μετά η επίσημη τοποθέτηση και του ΠΑΟΚ.

Αυτή ήρθε μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας και αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος ανέφερε τα εξής.

«Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και «ναι μεν αλλά» οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί.

Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω.

Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια «πληγή» στο σώμα του Συλλόγου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.