Πεπεισμένος ότι ο Άριεν Ρόμπεν έκανε «θέατρο» για να κερδίσει το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα του Βόιτσεχ Σέζνι, εμφανίστηκε με δηλώσεις του, ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως η κόκκινη του πορτιέρο της ομάδας «σκότωσε» το παιχνίδι, ενώ προσέθεσε πως ο Ολλανδός άσος της Μπάγερν Μονάχου είναι… συνηθισμένος στο να… βουτάει και να… προσποιείται για να πάρει κάτι περισσότερο από τον διαιτητή.

«Ο τερματοφύλακας τον άγγιξε, αλλά είπα στον Ρόμπεν ότι έκανε κάτι περισσότερο και άλλαξε το παιχνίδι. Δεν άλλαξε απλά το παιχνίδι, το σκότωσε. Ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μόνο για έναν», δήλωσε αρχικά.

«Ο Ρόμπεν έχει αρκετή εμπειρία για να κάνει κάτι περισσότερο. Έπαιρναν το χειρότερο από κάθε επαφή και εμείς δεν το έχουμε συνηθίσει. Δεν το συνηθίζουμε στην Αγγλία. Ούτε στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά θα πρέπει να το συνηθίσουμε και να το αποδεχτούμε», επεσήμανε στη συνέχεια και συμπλήρωσε:

«Δεν είμαι καλός διαιτητής, η λύπη που έχω αφορά την απόφαση που πήρε. Ο Βόιτσεχ υποτίμησε την κατάσταση και δεν υπήρχε ξεκάθαρη ευκαιρία. Κάθεσαι εκεί και δεν μπορείς να φέρεις κανέναν. Αισθάνομαι λίγο απογοητευμένος καθώς ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι μέχρι το ημίχρονο. Μετά δεν υπήρχε παιχνίδι».

Πηγή: england365.gr