Στο άκουσμα της έλευσης του στον Ολυμπιακό, έπεσε το… «Ελ. Βενιζέλος» από τα πανηγύρια των φίλων των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι είδαν από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπο του Άλμπερτ Ριέρα τον άνθρωπο που θα έφερνε την κούπα του πρωταθλητή ξανά στον Πειραιά.

Ο Ισπανός άσος έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει… απόσβεση του «πακτωλού» χρημάτων που έδωσαν και θα δώσουν μελλοντικά οι Πειραιώτες για να τον έχουν στην ποδοσφαιρική τους «μηχανή», αφού και κόντρα στον Άρη η ομάδα του πήρε τη νίκη χάρη σε δικό του γκολ.

«Καθαρίζει» με γκολ!

Ο Άλμπερτ Ριέρα έχει πετύχει ήδη 3 τέρματα στις πρώτες 7 αγωνιστικές της Superleague και πρέπει να σημειώσουμε ότι όλα είναι αρκετά κρίσιμα για την ομάδα του.

Ο Ισπανός έκανε «σεφτέ» στα γκολ με την «ερυθρόλευκη» την 2η αγωνιστική, όταν σκόραρε το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού απέναντι στην Κέρκυρα και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Επίσης, την 6η αγωνιστική ο Ριέρα άνοιξε το σκορ στα Πηγάδια, εκεί όπου ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε την Skoda Ξάνθη. Το τέρμα του Ισπανού σημειώθηκε νωρίς και έπειτα ακολούθησαν άλλα 2 γκολ για τους Πειραιώτες που πέτυχαν οι Τοροσίδης και Φετφατζίδης.

Τέλος, ο Ριέρα έβαλε την Κυριακή σε πλεονεκτική θέση τον Ολυμπιακό με τέρμα από τα… αποδυτήρια κόντρα στον Άρη, γκολ που έδωσε και τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».

Τα τρία γκολ γίνονται… έξι

Εκτός από τα 3 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, ο Άλμπερτ Ριέρα βοηθάει και δημιουργικά τον Ολυμπιακό, αφού έχει «σερβίρει» στους συμπαίκτες του ακόμα 3 τέρματα με δικές του ασίστ.

Συγκεκριμένα, την 3η αγωνιστική έβγαλε την ασίστ προς τον Μάρκο Πάντελιτς για να κάνει ο Σέρβος το 0-1 απέναντι στον Πανσερραϊκό και να κατακτήσει τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς.

Επίσης, την 4η αγωνιστική που ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ισπανός σούπερσταρ δημιούργησε 2 γκολ απέναντι στους Αρκάδες και οι Πειραιώτες «καθάρισαν» με 3-0.

Λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

Μέσα σε όλα τα άλλα, ο Άλμπερτ Ριέρα δείχνει με προσωπικές του ενέργειες πως ανεβαίνει συνεχώς, αφού στο ενεργητικό του μέχρι στιγμής έχει αρκετές επιτυχημένες επελάσεις και «κούρσες» από τα αριστερά, ενώ είναι από τους πιο μαχητικούς ποδοσφαιριστές σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία μιας και κερδίζει σε μονομαχίες για διεκδίκηση κεφαλιάς και γενικά σε φάσεις, όπου η μπάλα διεκδικείται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Άρη, χάρισε στον Ολυμπιακό το 100ο του εντός έδρας τέρμα κόντρα στους «κίτρινους» στις αναμετρήσεις των δύο συλλόγων τώρα.

Πηγή: gazzetta.gr