Ο Λούκας Βιγιαφάνιες σε επικοινωνία που είχε την Παρασκευή με τον Τσάβι Ρόκα του είπε πως θα κάνει τα πάντα για να μείνει ελεύθερος από την Μαζατλάν και να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Οι επαφές Παναθηναϊκού, Μαζατλάν και Λούκας Βιγιαφάνιες συνεχίζονται για να βρεθεί η φόρμουλα και να επιστρέψει στο Τριφύλλι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Την τελευταία εβδομάδα οι συζητήσεις κινήθηκαν αποκλειστικά γύρω από το ενδεχόμενο του δανεισμού, ωστόσο, κάποια πολύπλοκα στοιχεία σχετικά με το συμβόλαιο του παίκτη σε συνδυασμό με τα μπρος-πίσω των Μεξικανών, δεν επιτρέπουν το happy end σε αυτή την ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα να πάρει δανεικό τον παίκτη, αρκεί να υπάρχει μια συμφέρουσα συμφωνία για το μέλλον.

Η ιστορία που έχει μπει στην τελική της ευθεία και μοιάζει πολύ δύσκολο να χαλάσει από την στιγμή που όλοι θέλουν το ευτυχές φινάλε.

Το νέο επεισόδιο στο… σίριαλ αυτό ήρθε την Παρασκευή. Στην επικοινωνία του παίκτη με τον τεχνικό διευθυντή των πρασίνων, Τσάβι Ρόκα.

Ο Βιγιαφάνιες τόνισε πως θα ξεκινήσει και πάλι την διαδικασία για να μείνει ελεύθερος, όντας έτοιμος να χαρίσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του. Ανεξάρτητα από την κατάληξη των συζητήσεων του Βίγια με την Μαζατλάν, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τον δανεισμό, όταν και αν ξεκαθαρίσει το στάτους με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Gazzetta.gr