Ο Γιάννης Χατζηνικολάου παρακολούθησε από κοντά τα παιχνίδια Κυπέλλου, Ατρόμητος-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΟΦΗ και το sport-fm.gr μίλησε με τον Έλληνα τεχνικό για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο από τον Γιώργο Παράσχο και κυρίως από τον κ. Σπανό.

Επίσης ο 52χρονος, που βρίσκεται χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή, αναφέρθηκε και στην προπονητική του καριέρα λέγοντας ότι θα συνεχίσει να είναι στο χώρο και θα προσπαθήσει να παρακολουθεί παιχνίδια και σεμινάρια.

-Για τον πώς είδε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο:

«Ο Ολυμπιακός χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Με συντήρηση δυνάμεων και για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται και κυρίως του Τσάμπιονς Λιγκ».

-Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως μέσα στο Καραϊσκάκη και επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται στην καλύτερη της χρονιά, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης, όμως χρειάζεται προσοχή γιατί είναι ένα μεγάλο όνομα και έχει την εμπειρία να χτυπάει τέτοια παιχνίδια. Χρειάζεται προσοχή»!

-Για τη δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο:

«Ο Ατρόμητος και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έδειξε ότι δίκαια θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες ομάδες. Δίκαια βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται. Η παρουσία του κ. Σπανού και του προπονητή Γιώργου Παράσχου κάνει ένα πολύ καλό σύνολο. Και από τον τομέα της διοίκησης γίνεται καλή δουλειά διότι παρέχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον προπονητή και αυτό κάνει την διαφορά».

-Για την συνέχεια της προπονητικής του καριέρας τόνισε:

«Θα συνεχίσω να είμαι στο χώρο της προπονητικής και όπου μπορώ θα παρακολουθώ κάποια παιχνίδια και σεμινάρια προπονητικής. Και γι’ αυτό βρέθηκα στο Περιστέρι και την Νέα Σμύρνη για τα παιχνίδια του Κυπέλλου».