Ο Σάκης Πρίττας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην διάθεση του Κούπερ για το ματς στο «Καραϊσκάκη», δηλώνοντας πως το έργο της ομάδας του θα είναι πολύ δύσκολο στην έδρα του Ολυμπιακού.

Ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος χαρακτηρίζει ο Σάκης Πρίττας, μέσω των δηλώσεών του στην εφημερίδα Γαύρος εν όψει του αποψινού αγώνα στο Φάληρο, ενώ τονίζει πως η επιστροφή του Βαλβέρδε έκανε καλό στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Οι παίκτες της είναι ξεκούραστοι αφού δεν είχαν μέσα στην εβδομάδα άλλες υποχρεώσεις και αυτό το γεγονός κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Μάλιστα, δεν ξεχνάμε ότι παίζουμε στο Καραϊσκάκη. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή έδρα. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος εκεί μέσα».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα φέτος. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ από πέρυσι έχουν δέσει με τους καινούργιους και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Αυτό, βέβαια, οφείλεται και στον προπονητή. Ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε αδυναμίες, όμως με την επιστροφή του Βαλβέρδε έχει δυναμώσει».

Για τον τραυματισμό του: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που κατάφερα να ξεπεράσω το πρόβλημα του τραυματισμού μου και να βρίσκομαι στην αποστολή. Δεν ξέρω αν ο προπονητής μου θα αποφασίσει να μου δώσει χρόνο συμμετοχής, όμως θέλω πολύ να αγωνιστώ μέσα στο Καραϊσκάκη και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Πηγή: gazzetta.gr