Αυτή και αν θα είναι «βόμβα»! Η Ίντερ προσπαθεί και απ’ότι φαίνεται θα βγει νικήτρια στη «μάχη» για την απόκτηση του Νεμάνια Βίντιτς!

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πως αργά ή γρήγορα, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υπογράψει το συμβόλαιο που του προτείνουν οι «νερατζούρι».

Βάσει πάντα των ιταλικών ρεπορτάζ, εκπρόσωποι της Ίντερ βρέθηκαν στο Μάντσεστερ το περασμένο Σαββατοκύριακο και συναντήθηκαν από κοντά με τον Σέρβο στόπερ και τους εκπροσώπους του.

Η πρόταση που του κατατέθηκε αφορούσε διετές συμβόλαιο, έναντι 100.000 λιρών την εβδομάδα ως αμοιβή. Άμεσα θα γίνει νέος κύκλος επαφών, ο οποίος εκτιμάται ότι θα αφορά το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του πολύπειρου άσου το ερχόμενο καλοκαίρι!

Μάλιστα, λέγεται ότι ο ίδιος ο παίκτης φάνηκε θετικός να μετακομίσει στη Serie A και πως άμεσα, εντός του μήνα, θα δώσει οριστικό τέλος στο θέμα!

Θυμίζουμε ότι το υπάρχον συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» εκπνέει σε λίγους μήνες, επομένως μπορεί άνετα και χωρίς κανέναν περιορισμό να συζητά με τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Επιπλέον, θεωρείται- αν όχι δεδομένο- εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου από το «Ολντ Τράφορντ», μια και αρκετές φορές κατά το παρελθόν είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Πηγή: england365.gr