Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν δίνουν αύριο (24/06, 21:30) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου, με το πρώτο ματς να έχει λήξει με 3-2 για τους Θεσσαλονικείς.

Και οι δύο πλευρές έχουν αμφίβολους παίκτες με σημαντική επιρροή στο παιχνίδι τους. Συγκεκριμένα, από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» μάχη για να προλάβει δίνει ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ένιωσε την περασμένη Πέμπτη μία ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο και έμεινε εκτός αποστολής από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Τώρα όλοι στους Πειραιώτες περιμένουν να δουν αν ο έμπειρος άσος θα δώσει το «παρών» στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» του Βορρά, στο Καραϊσκάκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολουθεί την κατάσταση του παίκτη και δηλώνει αισιόδοξος ότι ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος.

Αντίστοιχα μεγάλη θέληση υπάρχει και στην πλευρά των «ασπρόμαυρων». Αυτό αποδεικνύεται από την εικόνα του Αντελίνο Βιεϊρίνια και του Δημήτρη Πέλκα, οι οποίοι αν και έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, δείχνουν αποφασισμένοι να παίξουν στη ρεβάνς του φαληρικού γηπέδου.

Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί εάν ο Αμπέλ Φερέιρα θα μπορεί να υπολογίζει τους δύο παίκτες, αλλά το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Πορτογάλο να τους παίρνει στην αποστολή και να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για τη χρησιμοποίησή τους. Πάντως, αυτός που φαίνεται να έχει παραπάνω πιθανότητες, είναι ο αρχηγός.

Όλα τα παραπάνω μένουν να απαντηθούν, καθώς μένουν λίγες ώρες μέχρι το σπουδαίο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.