Συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου της Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς δηλώνει η Άννα Κορακάκη.

Η Σέρβα πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10 μέτρα αεροβόλου Γυναικών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών λόγω επιπλοκών κατά τη διάρκεια της γέννας. Ένα πραγματικό σοκ για τους συμπατριώτες της, αλλά και για όσους την γνώριζαν προσωπικά.

Όπως η Άννα Κορακάκη, δηλαδή, η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για την Βελίτσκοβιτς.

«Έφυγε ένας υπέροχος άνθρωπος, μια θαυμάσια και πολύ αξιόλογη κοπέλα και φυσικά μια πολύ μεγάλη αθλήτρια. Είχαμε αγωνιστεί στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι του 2016, το ίδιο φθινόπωρο είχε κάνει το γάμο της και φέτος περίμεναν το παιδάκι τους», είπε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και συνέχισε.

«Πραγματικά δεν έχω λόγια. Ξαφνιαστήκαμε και πονέσαμε πολύ. Τέτοιες καταστάσεις σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Ηταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ χαμογελαστή κοπέλα, πολύαληθινή, πολύ πρόσχαρη και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα».

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η Σέρβα πρωταθλήτρια συνέχιζε να αγωνίζεται παρά την εγκυμοσύνη της, η Κορακάκη είπε τα εξής.

«Θυμάμαι όλες τις συναθλήτριες να της λένε πόσο την θαυμάζουν που σε προχωρημένη εγκυμοσύνη συνέχισε να προπονείται και να αγωνίζεται. Τον Μάρτιο στην Πολωνία που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, εκεί φαινόταν η εγκυμοσύνη, είναι διακριτική στις φωτογραφίες. Προέκυψαν επιπλοκές μετά τον τοκετό. Έγινε η γέννα και μετά υπήρξαν επιπλοκές».