Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν και πότε θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα στους αγώνες των ελληνικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη με την ηγεσία της Super League δεν λήφθηκε τελική απόφαση τόσο επί του αριθμού των φιλάθλων στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο όσο και από πότε θα εφαρμοστεί, είχε σημειωθεί όμως ότι θα εξεταστεί μετά τις 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, στηριζόμενη σε αυτό το πλαίσιο, η ΠΑΕ Άρης έστειλε επίσημη επιστολή στο υφυπουργείο Αθλητισμού, προκειμένου να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο σε ποσοστό 30% επί της χωρητικότητας του «Κλεάνθης Βικελίδης». Δηλαδή να εκδοθούν περί των 7.500 εισιτηρίων…

Οι «κίτρινοι» ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από την ήττα της ομάδας τους με 2-1 στο ΟΑΚΑ, από την ΑΕΚ, με το αποτέλεσμα αυτό να δίνει αρκετές πιθανότητες για ανατροπή. Ωστόσο, η δουλειά της ομάδας του Μίκαελ Ένινγκ θα είναι σίγουρα πιο δύσκολη χωρίς την παρουσία κόσμου, που στοχεύει στην ανατροπή.