Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις σημερινές αναμετρήσεις για τα play-offs της Super League έδωσε η ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (0-0).

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει αήττητο και θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει για τον συγκεκριμένο αγώνα στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σεμέδο, αλλά και στους τραυματίες Χριστοδουλόπουλο, Σουντανί.

Όσον αφορά τους «κίτρινους», θα παραταχτούν χωρίς τον Ντιγκινί που έμεινε εκτός με απόφαση της διοίκησης. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο Ματίγια, αλλά και ο Σούντγκρεν η παρουσία του οποίου αποτελεί έκπληξη σε αυτή.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη, ψάχνοντας το «διπλό» που θα τη βάλει σε θέση οδηγού στη μάχη για την κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στο Champions League.

Ο Μάσιμο Καρέρα, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Χουλτ, Αθανασιάδη, Μπότου και Κλωναρίδη, ενώ ο  Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραματίες Ναμπί, Βίκτορ και Τσιλιανίδη.

Συνοπτικά οι σημερινοί αγώνες των play-offs:

Κυριακή 14/06

ΟΦΗ-ΑΕΗ 19:15 (Novasports 2)

Ολυμπιακός-Άρης 21:30 (Novasports 1)